2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μυοσκελετικών παθήσεων στην Π.Φ.Υ.

16-19 Ιουνίου 2022 Ίδρυμα Τηνιακού πολιτισμού. Τήνος

Αγαπητές & αγαπητοί

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.) υποφέρει και μαζί επιστήμονες της υγείας και ασθενείς .
Η Εταιρείας μας (Ε.Ε.Π.Φ.Υ.) με την συνεχιζόμενη Ιατρική εκπαίδευση , την επαγγελματική αναβάθμιση των Ιατρών , των επιστημόνων υγείας , συνεργαζόμενων επιστημόνων και ειδικοτήτων , στοχεύουν την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας (βασική & κλινική ), την ενημέρωση επιστημόνων και κοινού, σε θέματα που σχετίζονται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας και την ανάπτυξη ενός αξιόλογου συστήματος Υγείας .

Οι επιστήμονες και άλλοι που στελεχώνουν ή εργάζονται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.) έχουν την ανάγκη της ενημέρωσης και κοινής δράσης με όλους τους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς ή μη .

Οραματιστήκαμε την συνέχεια της δια βίου μάθησης , με την διοργάνωση του 2ο Πανελλήνιου Συνέδριου Μυοσκελετικών παθήσεων στην Π.Φ.Υ. στις 16-19 Ιουνίου 2022 στο Ίδρυμα Τηνιακού πολιτισμού, στο νησί της Τήνου.

Στη Τήνο για :
• Τα αρχιτεκτονικά πρότυπα του νησιού και οι καινοτομίες από τη δυτική αλλά και τη μικρασιατική
παράδοση.
• Την «ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ» του διάσημου Τήνιου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά με το αθάνατο ρομαντικό του
έργο.
• Την χριστιανική παράδοση, με τη θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Εκεί θα αναπτυχθεί ένα εργαστήριο γνώσης (χρήση υλικών & σεμιναρίων & videos ) εκπαίδευσης – εκμάθησης – ενημέρωσης ειδικευόμενων και ειδικευμένων Ιατρών (πολλών ειδικοτήτων) που ασχολούνται, διαγνώνουν , θεραπεύουν μυοσκελετικές παθήσεις καθώς και τις συννοσηρότητες αυτών .

Να συνεισφέρουμε στην απολαβή δημόσιας υγείας, με επιστημονικό βάρος και ασφάλεια στην περίθαλψη του ασθενή.

Με όλους εσάς , την αιγίδα του Ελληνικού Κολεγίου Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ ) και του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, θα δημιουργήσουμε ένα άρτιο επιστημονικά και κοινωνικά επιτυχημένο Συνέδριο.

Με εκτίμηση
Δρ. Παύλος Χ. Χρηστογεώργος
Ορθοπαιδικός – Χειρουργός. Νοσοκομείο ΄΄MEDITERRANEO΄΄
Προέδρος του Δ.Σ. της Επιστημονικής Εταιρείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Ε.Ε.Π.Φ.Υ.)

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μυοσκελετικών Παθήσεων στην Π.Φ.Υ | 26 – 28 Νοεμβρίου Λίμνη Πλαστήρα

Σας ενημερώνουμε πως το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία στην αίθουσα και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου για τους ειδικευόμενους με φυσική παρουσία το κόστος συμμετοχής είναι 50,00€ ενώ για τη διαδικτυακή παρακολούθηση το κόστος είναι 20,00€ και 30,00€ για τους ειδικούς, με την παραλαβή μοριοδοτημένου πιστοποιητικού.

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας παρακαλώ πατήστε εδώ: Εγγραφή στο συνέδριο

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου